Användarvillkor

1. Allmänt

Dessa användarvillkor gäller för alla användare av Hundvänlig.se, en tjänst som drivs av Beck Solutions AB (org.nr 556986-3607). Genom att använda tjänsten godkänner du dessa villkor i sin helhet.

2. Tjänstens syfte

Hundvänlig.se tillhandahåller information och bokningstjänster relaterade till hundvänliga hotell och boenden i Sverige. Informationen syftar till att underlätta för hundägare att hitta lämpliga boenden.

3. Användningsrätt

Som användare har du rätt att på ett lagligt sätt söka information och boka hotell via vår plattform. Du åtar dig att inte använda tjänsten för olovliga ändamål eller på sätt som kan skada, inaktivera eller överbelasta tjänsten.

4. Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vår integritetspolicy, som är en integrerad del av dessa användarvillkor, beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information.

5. Insamling av omdömen

Hundvänlig.se samlar in omdömen från användare för att förbättra och marknadsföra våra tjänster. När du lämnar ett omdöme på vår plattform kommer vi att samla in följande information: ditt namn, e-postadress, omdöme, datum för inlämning och betyg. Denna information används för att visa relevanta omdömen till andra användare och för att förbättra våra tjänster. Genom att lämna ett omdöme ger du oss rätten att publicera det på vår plattform samt i andra marknadsföringssyften. Din e-postadress kommer inte att offentliggöras utan kommer att användas internt för verifieringsändamål och eventuell uppföljning.

6. Ändringar av tjänsten

Beck Solutions AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avbryta tjänsten med eller utan meddelande. Vi ska inte hållas ansvariga till dig eller till tredje part för någon ändring, prisändring, upphörande eller avbrott av tjänsten.

7. Ansvarsbegränsning

Vi ansvarar inte för indirekta skador som följd av att du använt tjänsten. Vi garanterar inte att informationen på plattformen är korrekt, komplett eller aktuell.

8. Upphovsrätt

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive text, grafik, logotyper, bilder, och programvarukod, är skyddat av internationella upphovsrättslagar.

9. Tvistlösning

Eventuella tvister som uppstår på grund av dessa användarvillkor ska hanteras av svensk domstol enligt svensk lag, med undantag av dess lagvalsregler.

10. Kontaktinformation

För frågor om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss via:

  • Beck Solutions AB, Plåtslagarvägen 26, 139 36 Värmdö
  • E-post: info@becksolutions.se