Radisson Hotels
Recension

Radison Hotels

Radisson Hotels

Radisson välkomnar dig till sina hundvänliga hotell över hela Sverige. Få mat- och vattenskålar samt tips på var du kan hitta den bästa hundpromenaden i den stad du befinner dig i.

Sök efter hundvänliga hotell

Förmåner för hundägare

Få mat- och vattenskålar till din hund samt godsaker vid ankomsten. Du får även tips på var de bästa platserna är där ni kan gå runt och utforska. Observera att du inte får ta med hunden till hotellrestaurangen men du är välkommen till uteserveringen.

Fira nyårsafton med din hund

Ring i det nya året med din hund och upplev en fyrverkerifri nyårsafton. På Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda kan du njuta av extra tysta rum, och välj om du vill äta en nyårsmiddag i restaurangen eller stanna på rummet och beställa rumsservice. Du får max ha 2 hundar per rum och du får en välkomstgåva till din fyrbente vän när du checkar in.

 • Radisson Hotels

  Radisson Blu Arlandia Hotel

  Kabinvägen 3, Arlanda Gratis flygtransfer

  Radisson Blu Arlandia Hotel ligger vid flygplatsen och erbjuder gratis flygtransfer (tillgänglig dygnet runt). Här har du tillgång till en inomhuspool, där du kan roa dig innan du äter gott på deras restaurang.

  Hund: 300 kr/vistelse (max 2 hundar/rum) Assistanshund: Gratis Sängkläder för hund, hundkit, mat- och vattenskålar erbjuds

Prislista

Pris och villkor skiljer sig från hotell till hotell. Har du en assistanshund är hunden välkommen till hotellet kostnadsfritt.

Boka hotellrum

Boka direkt på Radissonhotels.com och få tillämpad medlemsrabatt (gå med utan kostnad när du bokar). Lägg till en kommentar på din bokning att du tar med dig din hund.

Klicka här för att boka

Boka via Hotels.com

Använd Hotels.com när du bokar ett hotellrum och ta del av Hotels.com Rewards. För varje 10:e natt du bokar får du en bonusnatt. Du betalar även medlemspriser på utvalda boenden. När du ett bokar rum skriv in att du vill ta med dig din hund under "Särskilda önskemål?". Dina önskemål skickas vidare till Radisson Hotels. Kontakta Radisson Hotels för att bekräfta om du inte hör något från hotellet.

Klicka här för att boka

Omdömen om Radisson Hotels

Tipsa om din upplevelse

Betygsätt din upplevelse

Personuppgifter

*E-post publiceras ej

Städer

Karta med städer där du hittar hundvänliga Radisson hotell. Se betyg, hotellbeskrivning och prislista för att ta med sig hunden.

 • Göteborg
  2 hotell

  Göteborg

 • Helsingborg
  1 hotell

  Helsingborg

 • Malmö
  1 hotell

  Malmö

 • Stockholm
  3 hotell

  Stockholm

 • Uppsala
  1 hotell

  Uppsala

Vanliga frågor och svar

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du skicka oss ett e-postmeddelande via vårt kontaktformulär.

En mindre avgift (per natt eller per vistelse) brukar tas ut för hundens vistelse på hotellet. Kontakta gärna hotellet för att försäkra dig om vad som gäller.

Det brukar inte tillkomma avgift för assistanshund. Va beredd att kunna att uppvisa hundens legitimation som tydligt anger att hunden är en assistanshund.

Ja, du bör kontakta hotellet för att säkerställa att lediga rum finns när du anländer.

Vissa hotell bjuder på en goodiebag med hundpåse och lite godis. Hos många hotell brukar du även få tillgång till mat- och vattenskål, pläd och handduk.